lördag 10 oktober 2009

Kalmar FF - IFK Värnamo Slutresultat: 2-4 (0-1)

16.40: IFK Värnamo är DM-mästare efter 4-2. Kalmar FF kom igen i början på andra halvlek och tog ledningen genom två snabba mål av Måns Söderqvist och Erik Hoang. 2-2 kom genom Arsim Terllabuqui och efter det följde ytterligare två mål från Värnamo av Dzenis Kozica. Gästerna var helt klart bättre efter KFF:s ledningsmål och vann helt rättvist DM-finalen.

15:45: IFK Värnamo leder DM-finalen efter den första halvleken. 0-1 föll i den 35:e minuten genom Dzenis Kozic som snyggt lobbade över en utrusande Sebastian Almén i FF-målet. I övrigt präglas matchen på Fredriksskans C-plan av ett stort bollinnehav från KFF. Erik Hoang har haft flera bra målchanser men skärpan sista tredjedelen har saknats.

DM-final P-16 Kalmar FF - IFK Värnamo, Fredriksskans C-plan. Matchstart 15:00.

OBS: På grund av ihållande regn tvingas vi att ställa in dagens liverapportering. Vi kommer endast att uppdatera DM-finalen i halvtid och efter matchen.

Startelva Kalmar FF (4-4-2): 32. Sebastian Almén (mv) - 17. Mattias Pavic, 9. Filip Qvist, 4. Rasmus Johansson, Zebastian Hellqvist - 11. Måns Söderqvist, 8. Max Axelsson, 5. Mattias Jung, 13. Mondy Marku - 12. Erik Hoang, 10 Fredrik Rosqvist

Ersättare: 16. Isac Svensson, 18. Margim Pllana, 19. Besfort Brahimi, 3. Eddie Marku, 21. Julius Schwere

IFK Värnamos trupp: 1. Amar Mekic (mv) 2. Simon Aspler 3. Arsim Terllabuqui 4. Keenan Arslanovic 5. Haris Kolaric 6. Benjamin Sacic 7. Dzenis Kozica 8. Philip Magnusson 9. Arber Hasani10. Faton Leku 11. Samir Nuefendic 12. Flip Mellin-Aska 13. Advan Mujagic 14. Behar Ferizi 16. Jacob Berntsson 18. Ahmed Karabegovic